Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani au ajuns la spital, marţi, după ce autoturismul în care se aflau a derapat, a lovit două indicatoare rutiere, un stâlp de beton şi s-a oprit în gardul unui imobil. Şoferul a fost rănit grav, neputând fi testat pentru consum de alcool şi substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, în localitatea Satu Nou de Jos din judeţul Maramureş.

”În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe strada Republicii, ar fi pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu două indicatoare rutiere, un stâlp din beton şi gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, respectiv conducătorul auto şi trei pasageri cu vârste de 18 şi 21 de ani din Seini. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informează oficialii Poliţiei Judeţene Maramureş.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Din cauza rănilor suferite, tânărul care conducea autoturismul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă la spital i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului sau drogurilor.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul, în urma acestuia fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.