O fetiţă de opt luni din Mireşu Mare a murit, marţi, acasă, deşi echipajul SMURD chemat în ajutor a făcut manevre de resuscitare. Poliţiştii afirmă că trupul copilei nu are urme vizibile de violenţă şi urmează să stabilească în ce împrejurări a survenit decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi, marţi, printr-un apel la 112 de către un echipaj SMURD despre faptul că o minoră a decedat la domiciliu, în Mireşu Mare.
 
”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul S.M.U.R.D., a fost declarat decesul minorei de 8 luni. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, a transmis Poliţia Judeţeană Maramureş.
 
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
 
În funcţie de rezultatul autopsiei, poliţiştii vor continua cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.