Doi copii, unul în vârstă de un an şi nouă luni şi altul de patru luni, au fost omorâţi în judeţul Maramureş, iar mama lor este bănuită de anchetatori de comiterea faptei, aceasta fiind audiată în prezent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţiel al Judeţului Maramureş, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, despre faptul că în satul Ruşor, localitatea Copalnic Manăştur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.
 
“În urma deplasării la faţa locului a poliţiştilor din cadrul Secţiei 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an şi nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, se arată în comunicatul IPJ Maramureş.
 
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au afirmat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, iar în prezent se fac investigaţii la faţa locului, sunt identificate persoane, au loc audieri de martori.
 
În prezent, mama copiilor este audiată de procurori, aceasta fiind bănuită de comiterea acestei faptei. 
 
De asemenea, necropsia urmează să stabilească modul cum au fost omorâţi cei doi copii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.