Un copil în vârstă de 13 ani a ajuns la Spitalul din Târgu Lăpuş, duminică după amiază, având o plagă împuşcată în zona gâtului. Tatăl copilului le-a declarat poliţiştilor că acesta s-a accidentat cu o armă cu aer comprimat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Maramureş, poliţiştii din Târgu Lăpuş au fost anunţaţi duminică după amiază, la ora 14 30, de către reprezentanţi ai Spitalului Orăşenesc Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primire Urgenţe s-a prezentat un minor de 13 ani, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul gâtului. 
 
„Din primele declaraţii ale tatălui  minorului reiese faptul că, în timp ce se aflau la  locuinţă în satul Trestia, minorul s-ar fi accidentat cu o armă cu aer comprimat.
 
În continuare, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea efectuării de cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, informează Inspectoratul de Poliţie Maramureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.