Poliţiştii din Maramureş au reţinut cinci persoane pe care le acuză de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, după ce două grupuri de romi s-au luat la bătaie pe o stradă din Târgu Lăpuş. Scandalagiii s-au lovit reciproc, doi dintre ei ajungând la spital. În timpul bătăii, cei implicaţi au intrat inclusiv în curtea unei unităţi de învăţământ. Vineri, patru dintre cei implicaţi au fost aretaţi preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia poliţiştilor în acest caz a avut loc în prima parte a zilei de joi, după ce o femeie a sunat la 112 anunţând că mai multe persoane se bat pe stradă, la Târgu Lăpuş. 
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
”O femeie domiciliată în Târgu Lăpuş a sesizat poliţia cu privire la o agresiune. S-a constituit echipă operativă care a intervenit la faţa locului, iar din primele verificări poliţiştii au stabilit că ar fi avut loc o stare conflictuală, iniţial pe fondul unor neînţelegeri, pe strada Zorilor din oraş, iar apoi pe strada 1 Mai. În acest context a fost tulburată ordinea şi liniştea publică inclusiv în curtea unei instituţii de învăţământ din oraş”, transmite, vineri, Poliţia Judeţeană Maramureş. 
 
Poliţiştii i-au identificat pe cei implicaţi în scandal, fiind vorba despre un bărbat de 41 de ani şi patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani. 
 
Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că este vorba despre persoane de etnite romă, iar bătaia de pe stradă a început de la un conflict verbal care a degenerat. În urma agresiunilor, doi dintre cei implicaţi au fost răniţi şi s-au prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
 
Toţi ce cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Vineri, un complet de judecată din cadrul Judecătoriei Târgu Lăpuş a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru patru dintre suspecţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.