Un bărbat care luni s-a rănit grav, în timpul unei curse de off-road în zona localităţii Budeşti din judeţul Maramureş, a fost recuperat de către salvatorii montani de la Salvamont Maramureş şi Salvamont Cavnic. El a fost predat unui echipaj medical şi dus la unitatea de primiri urgenţe din Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia salvatorilor montani a avut loc pentru transportul unui bărbat care a ieşit pe munte împreună cu un grup de turişti, cu autovehicule de teren. 
„Bărbatul de 42 ani care a suferit un accident în timp ce încerca sa urce în maşina aflată într-o râpă a fost prins între uşă şi un copac de pe marginea râpei. A rezultat o plagă abdominală cu hemoragie”; informează Salvamont Maramureş. 
 

 
Conform salvatorilor, accidentul s-a produs într-o zonă greu accesibilă, care duce către mănăstirea din apropierea localităţii Budeşti. 
Bărbatul, care a fost conştient pe toata durata operaţiunii de salvare, a fost scos din zona accidentată si dus până la un echipaj medical, care l-a transportat la unitatea de primiri urgenţe din Baia Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.