Un bărbat a fost atacat, joi, de o ursoaică cu pui, într-o zonă de la periferia oraşului Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Victima a suferit leziuni la nivelul picioarelor şi a fost dusă la spital, fiind în afara oricărui pericol. În urma incidentului, autorităţile au constituit echipe de căutare, însă animalele nu au fost găsite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Azi 24 august a.c., în jurul orei 11:30, un apel la 112 anunţa faptul că o persoană a fost atacată de un urs în zona Căitar - Sighetul Marmaţiei. Urmare a acestui apel, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş a luat legătura cu şeful echipei de intervenţie, primarul municipiului Sighetul Marmaţiei în vederea constituirii echipei pe care acesta o conduce conform procedurilor în vigoare. Echipa de intervenţie constituită, din care face parte şi un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 4 Sighetul Marmaţiei, s-a deplasat la faţa locului pentru a efectua verificări în teren şi pentru a delimita şi restricţiona accesul în zonă. În urma căutărilor, animalul nu a fost identificat”, informează Inspectoratul de Jandarmi Maramureş.
 
Animalul agresiv este o ursoaică cu pui, iar atacul a avut loc într-o zonă de la periferia localităţii, unde sunt mai multe stâne de oi şi unde animalele sălbatice apar frecvent, atacând oile. 
 
Bărbatul atacat a suferit leziuni în zona picioarelor şi a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, el fiind în afara oricărui pericol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.