Un bărbat care făcea pălincă în localitatea Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost găsit mort, cu urme de violenţă pe corp. Un vecin care l-a însoţit o vreme este şi cel care a găsit cadavrul şi a anunţat autorităţile. După sosirea anchetatorilor, bărbatului i s-a făcut rău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi, 30 mai, ora 07.36, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este decedată într-o pălincie de pe raza oraşului. La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez şi cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Surse judiciare au precizat că victima avea urme de violenţă pe corp.

Bărbatul mort făcea pălincă, fiind o prioadă însoţit de bărbatul de 53 de ani. Ulterior, acesta susţine că a plecat şi că ar fi găsit victima duminică dimineaţă.

IPJ Maramureş a mai transmis că bărbatului de 53 de ani identificat la faţa locului i s-a făcut rău, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.