Un bărbat în vârstă de 42 de ani din judeţul Maramureş este cercetat de către Poliţie pentru infracţiunea de racolare a minorilor în scopuri sexuale, după ce a propus unei tinere în vârstă de 17 ani să o plătească pentru a face sex cu ea. Bărbatul a cunoscut-o pe adolescentă când aceasta i-a propus să cânte în restaurantul cabanei de care el se ocupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 24 iulie 2023, poliţiştii Secţiei 1 Groşi au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 42 de ani din Răzoare, ar fi trimis unei minore de 17 ani din Coaş, mai multe mesaje prin care i-a propus să se întâlnească cu aceasta în scopul întreţinerii de raporturi sexuale, contra unei sume de bani. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş, sub aspectul comiterii infracţiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale”, transmit, vineri oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş. 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fata l-a contactat pe bărbatul de 42 de ani, care se ocupă de administrarea unei cabane turistice, şi-a propus acestuia să cânte în restaurantul unităţii de cazare. Ulterior, el a luat legătura cu tânăra, spunându-i că este dispus să plătească pentru a face sex cu ea. Familia fetei nu a reclamat fapta la poliţie. Situaţia a ajuns în atenţia anchetatorilor după ce un poliţist a aflat despre caz şi şi-a anunţat colegii, aceştia contactând familia fetei care, în cele din urmă, a depus plângere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.