Un bărbat din judeţul Maramureş a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru înşelăciune şi tâlhărie, după ce a promis că va executa lucrări în construcţii la preţuri avantajoase sau chiar fără a stabilit concret un preţ, iar la final cerea sume cu mult peste preţul pieţei şi devenea violent în comportament şi limbaj pentru a obţine bani de la persoanele care îl angajaseră. Bărbatul, alături de alte persoane, a acţionat în acest fel, în ultimele şase luni, în judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Maramureşeanul, în vârstă de 34 de ani, din Târgu Lăpuş, îşi promova activitatea prin anunţuri sau prin intermediul fluturaşilor publicitari, susţinând că realizează lucrări de reparaţii la acoperişuri. El şi complicii săi acţionau în special în zone din mediul rural, în judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.
 
”În urma publicităţii create, bărbatul de 34 de ani a fost contactat în perioada ianuarie- iulie 2023 de către mai multe persoane, care s-ar fi arătat interesate de executarea lucrărilor de construcţii, în special la acoperişuri. Bărbatul ar fi convenit telefonic cu beneficiarii realizarea lucrărilor la un preţ avantajos, iar după demararea acestora, ar fi solicitat plata unor sume considerabil mai mari decât cele convenite iniţial. În alte situaţii, bărbatul ar fi evitat stabilirea unei sume exacte pentru realizarea lucrărilor, iar la finalizarea acestora ar fi solicitat sume cu mult peste valoarea de piaţă. Totodată, pentru ca demersul lui în obţinerea unor sume de bani în mod ilegal să fie dus la bun sfârşit, bărbatul ar fi folosit agresivitate în limbaj şi comportament şi ameninţări cu acte de violenţă”, informează, marţi, Poliţia judeţului Maramureş.
 
Marţi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.