Un bărbat de 40 de ani a fost prins de jandarmii din Baia Mare alături de trei adolescenţi în vârstă de 13 şi 14 ani, aceştia stabilind că el întreţinea relaţii sexuale cu minori de mai mult timp. În telefoanele mobile ale bărbatului au fost găsite imagini cu minori, acestea fiind predate Poliţiei pentru cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Jandarmeriei Române au transmis că, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină într-un caz de furt dintr-un supermarket din Baia Mare. Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, însoţit de trei minori de 13 şi 14 ani.
 
O femeie jandarm din echipaj a observat că bărbatul avea un comportament suspect şi încerca să evite dialogul.
 
”În acel moment mi-am dat seama că întrebările mele trebuie să fie ferme, ca să-l pot face pe bărbat să spună adevărul. Am simţit despre ce este vorba, aşa că am dus discuţia în direcţia dorită, până la momentul în care l-am făcut pe bărbat să recunoască că de mai mult timp întreţine relaţii sexuale cu băieţi minori”, a arătat ea.
 
La el au fost descoperite două telefoane mobile, în care erau imagini cu mai mulţi băieţi minori. Totodată, în urma discuţiilor, bărbatul i-a arătat femeii jandarm tatuajul de pe braţ cu numele unui dintre minorii care îl însoţea, despre care a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale de mai mulţi ani.
 
Potrivit sursei citate, bărbatul este înregistrat în bazele de date cu infracţiuni de tâlhărie şi furt calificat pentru care a ispăşit în trecut o pedepsa privativă de libertate. Actele de sesizare, împreună cu cele două telefoane mobile găsite asupra persoanei au fost predate Poliţiei Municipiului Baia Mare, urmând a se continua procedurile legale care se impun.
 
Femeia jandarm care a sesizat situaţia a afirmat că a ajutat-o experienţa de peste 19 ani în domeniul ordinii publice, dar şi faptul că este mamă a trei copii. Ea lucrează în Jandarmeria Română din anul 2005 si este încadrată la Detaşamentul Mobil Baia Mare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.