Un bărbat din Maramureş a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive, după ce procurorii şi poliţiştii anti-drog au găsit la el aproximativ 500 de grame de substanţă psihoactivă (3-CMC) şi un gram de drog de mare risc (4-CMC).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătorii maramureşeni au emis mandat de arestare preventivă pe numele suspectului cercetat de procurorii DIICOT Maramureş pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive, fără drept şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. 
 
”La data de 3 aprilie a.c., bănuitul a fost depistat, în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat în autoturismul său, în vederea vânzării, aproximativ 500 de grame de substanţă psihoactivă (3-CMC) şi un gram de drog de mare risc (4-CMC). De asemenea, acesta ar fi condus pe drumurile publice având exercitarea acestui drept suspendată prin hotărâre judecătorească”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de către anchetatori, miercuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.