Poliţiştii maramureşeni au deschis dosar penal pe numele unui tânăr care a ieşit pe un drum judeţean pe o motocicletă de care avea legat un câine. Verificările arată că tânărul nu are permis de conducere, iar vehiculul nu era asigurat pentru răspunderea civilă auto. Ancheta a fost deschisă după ce un şofer aflat în trafic a filmat incidentul şi a postat imaginile pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
În imaginile postate pe Facebook se vede cum două persoane, aflate pe motocicletă, circulă pe marginea unui drum târând după ele un câine.
 
După vizionarea acestora, poliţiştii au constatat că imaginile au fost filmate pe drumul judeţean 187.
 
”Poliţiştii au identificat persoanele ca fiind doi tineri în vârstă de 23 şi 29 de ani din Ruscova. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că nu au fost respectate normele legale (...), fapt pentru care proprietarul exemplarului canin a fost sancţionat contravenţional. De asemenea, poliţiştii au constatat faptul că tânărul de 23 de ani, care ar fi condus motociclul, nu deţine permis de conducere, iar autovehiculul nu are încheiată poliţă RCA”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş.
 
Pe numele tânărului care a condus motocicleta a fost deschis dosar penal.
 
Câinele a fost examinat de către un medic veterinar, care a constatat că animalul nu a suferit leziuni traumatice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.