Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă pentru identificarea unor persoane care au fost filmate în timp ce aruncă, de pe un pod, într-un râu, un coş de cumpărături dintre cele metalice, de mari dimensiuni, folosit la supermarket. Cei doi tineri care apar în imaginile postate online riscă să fie cercetaţi pentru furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
În imaginile postate pe Facebook şi însoţite de comentariul ”aşa cu fost educaŢi copiii din Baia Mare” se văd doi adolescenţi care ridică un coş de cumpărături şi îl aruncă în apă, de pe un pod.
 
Pe fundal se vede, de asemenea, sigla unui magazin Kaufland.
 
În urma apariţiei filmului care are doar câteva secunde, poliţiştii s-au autosesizat. 
 
”În legătură cu imaginile apărute în spaţiul online, ce surprind două persoane care aruncă coşurile de cumpărături în râul Săsar, Poliţia municipiului Baia Mare s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de furt şi identificarea persoanelor responsabile. Poliţiştii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor juridice ce încadrează faptele filmate şi vor dispune măsurile legale care se impun”, informează, vineri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.