Un adolescent în vârstă de 16 ani din judeţul Maramureş, dat dispărut vineri, a fost găsit mort, sâmbătă. Trupul său a fost văzut în apele râului Iza, de unde a fost scos de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O femeie din Sighetu Marmaţiei a sunat, sâmbătă, la 112 pentru a anunţa că în albia râului Iza se află o persoană înecată.
 
"La faţa locului, poliţiştii au constatat că, la aproximativ 5 metri faţă de malul râului, se află o persoană, poziţionată cu faţa în jos. S-a procedat la scoaterea acesteia din apă de către un echipaj ISU, constatând faptul că este decedată”, transmite Poliţia judeţeană Maramureş.
 
Verificările făcute pentru identificarea cadavrului au arătat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani din Sighetu Marmaţiei, a cărui familie sesizase dispariţia cu o zi înainte. 
 
Potrivit poliţiştilor, la examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Acesta a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauze decesului.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii decesului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.