Salvamontiştii din Maramureş intervin, duminică, pentru căutarea unui bărbat, care lucra ca cioban la o stână şi a plecat de joi noaptea, la momentul plecării sale de la stână el fiind beat. Iniţial, rudele şi cunoscuţii bărbatului l-au căutat, însă când au constatat că nu este de găsit, aceştia au cerut sprijin. Salvamontiştii au ridicat inclusiv o dronă care să îi ajute la căutări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ciobanul, un bărbat de 57 ani, aflat in stare de ebrietate, a plecat joi noaptea de la stână şi până azi a fost căutat de proprietarul stânei şi de fratele ciobanului împreună cu nişte localnici, dar fără niciun rezultat”, scriu, duminică după amiază, pe Facebook salvamontiştii din Maramureş.

Duminică, proprietarul stânei a sunat la 112 cerând sprijin din partea autorităţilor pentru găsirea bărbatului. Rudele acestuia susţin că el nu are probleme medicale.

Duminică, salvatorii montani acţionează ca echipă de suport, folosind inclusiv o dronă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.