Cei doi bărbaţi, tată şi fiu, care au fost filmaţi în timp ce înjură poliţişti în sediul Poliţiei Gorj au fost arestaţi preventiv. Mandatele emise pe numele lor sunt valabile 30 de zile, cei doi aflându-se în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a formulat propunere de arestare preventivă pe numele celor doi bărbaţi care i-au agresat fizic şi verbal poliţiştii care au intervenit în urma unui apel la 112. Duminică, cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Cei doi fuseseră reţinuţi, sâmbătă, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 
Ei sunaseră la 112 solicitând intervenţia unei ambulanţe la un restaurant din Târgu Jiu. Pentru că au întrerupt apelul înainte de a da toate detaliile şi fiindcă solicitarea era pentru un spaţiu de alimentaţie publică, la faţa locului au fost trimise echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei. Cei doi au început scandalul încă de la restaurant unde au lovit un poliţist, nemulţumiţi de apariţia Poliţiei, şi au continuat să fie violenţi în sediul Poliţiei.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.