Mai multe alunecări de teren s-au produs în ultima perioadă în localitatea braşoveană Măgura. În satul Peştera o casă este în pericol de a fi afectată, iar un grajd a căzut la pământ după ce valul de pământ a plecat la vale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate sâmbătă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, în localitatea Măgura au avut loc alunecări de teren care au provocat pagube materiale şi în urma cărora animale şi păsări au murit. 
În zona Peştera, un val de pământ dislocat a pus la pământ un grajd şi o şură. În zonă se aflau un câine, o vacă şi 40 de găini, toate animalele şi păsările murind după ce construcţia s-a prăbuşit. 
De asemenea, o alunecare de teren s-a produs în apropierea uni locuinţe din satul Peştera, imobilul riscând că fie afectat dacă alunecarea avansează. 
În comuna Moieciu, strada Valea Lungă este nepracticabilă din cauza aluviunilor aduse de viituri şi care au acoperit carosabilul.
Reprezentanţii ISU Braşov au declarat pentru News.ro că zona poate fi traversată de către pietoni, dar că autovehiculele nu au acces pe acceastă stradă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.