Mai multe spaţii comerciale şi autoturisme au fost inundate, miercuri seara, în urma unei ploi torenţiale care a căzut în oraşul Cernavodă, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru scoaterea apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, întrucât centrul oraşului Cernavodă a fost inundat în urma unei ploi torenţiale.
 
Astfel, acolo s-au deplasat 20 de pompieri din cadrul Detaşamentului Cernavodă, ei intervenind cu o autospecială de stingere, patru motopompe şi un autocamion.
 
FOTO: ISU Constanta
FOTO: ISU Constanta
Mai multe autoturisme parcate în zona respectivă au fost inundate, dar şi câteva spaţii comerciale din centrul oraşului, în interiorul acestora apa având maxim 20 de centimetri.
 
FOTO: ISU Constanta
FOTO: ISU Constanta
 
Centrul oraşului Cernavodă a fost acoperit cu apă în urma unei ploi torenţiale care a căzut timp de aproximativ 40 de minute, zona respectivă fiind una care este inundată frecvent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.