Mai multe maşini au fost sparte pe strada Baicului din Capitală, cinci dintre proprietarii păgubiţi depunând, luni, reclamaţii la Poliţie. Din autoturisme s-au sustras bunuri mici – ruscac, tabletă, casetofon, iar poliţiştiştii fac apel la cei care deţin informaţii să anunţe la 112 sau direct la Secţia 7 de Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, mai multe maşini au fost sparte pe strada Baicului, iar cinci persoane au depus, luni dimineaţă, reclamaţii.

”Au reclamat că li s-au sustras bunuri din maşinile parcate în zona de domiciliu, respectiv Baicului. Autorul/autorii au spart unul dintre geamurile autoturismelor şi au sustras din interior bunuri aflate la vedere – rucsac, tabletă,  radio-casetofon. Din constatările directe făcute de către poliţişti a rezultat faptul că mai multe autoturisme au fost ţinta acţiunii infracţionale, dar au fost depuse doar 5 plângeri”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii fac apel la toţi cei care au cunoştinţă despre această situaţie, să sesizeze Poliţia prin sistemul 112 sau să se adreseze direct Secţiei 7 Poliţie, care în prezent desfăşoară cercetări în aceste cauze de furt.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.