Românca rănită în Malta după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla este în stare stabilă, anunţă MAE, referindu-se la incidentul soldat şi cu moartea soţului femeii. Instituţia precizează că femeia va beneficia de întreaga asistenţă consulară necesară, inclusiv în ceea ce priveşte repatrierea trupului neînsufleţit al soţului ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Referitor la situaţia generată de condiţiile meteorologice nefavorabile din Malta, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări: Potrivit datelor obţinute de către reprezentanţii oficiului consular de la Catania, un cetăţean român a decedat şi altul a fost rănit. Persoana rănită a fost transportată la o unitate medicală din zonă, starea de sănătate a acesteia fiind stabilă. Reprezentanţii oficiului consular au luat legătura, în regim de urgenţă, cu cetăţeanul român spitalizat. Acesta a precizat faptul că starea sa de sănătate este stabilă şi că membrii de familie au fost informaţi cu privire la acest incident", anunţă MAE.

Conform ministerului, "Consulatul României la Catania monitorizează cu prioritate situaţia, este în contact atât cu autorităţile locale, cât şi cu cetăţeanul român şi va oferi întreaga asistenţă consulară necesară, inclusiv pentru îndeplinirea formalităţilor legate de repatrierea trupului neînsufleţit al persoanei decedate".

Un român în vârstă de 38 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un copac care a fost doborât de vântul puterni din oraşul maltez Mriehel, a anunţat poliţia, conform The Malta Independent.

Singurul pasager din maşină, soţia sa, în vârstă de 32 de ani, se află la spital după ce a suferit răni grave.

Cei doi români locuiau în oraşul Mosta, un oraş din regiunea nordică a Maltei.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.