Locatarii unui bloc din oraşul Curtea de Argeş au fost evacuaţi de urgenţă, vineri seară, prin balcoane, cu ajutorul autoscării, după ce casa scării a fost inundată de un fum gros în urma unui incendiu. O femeie şi copilul ei care locuiesc la etajul al treilea au fost primii evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Argeş,  Mădălina Epure, echipajele de pompieri au intervenit, vineri seară, pentru evacuarea locatarilor unui bloc de pe strada Valea Iaşiului di Curtea de Argeş, după ce scara blocului a fost inundată cu fum, iar accesul pe uşa de intrare a fost imposibil.

Primii evacuaţi au fost o mamă şi un copil de opt luni de la etajul al treilea al imobilului. Ulterior, alţi şapte adulţi au fost salvaţi. Oamenii au ieşit la ferestre şi pe balcoane, de unde au fost  preluaţi de echipele de salvatori care au intervenit cu autoscara.

Foto: Facebook/ISU Arges
Foto: Facebook/ISU Arges

Pompierii verifică dacă mai există şi alte persoane în apartamentele din blocul afectat.

Fumul care a inundat casa scării este extrem de greu de evacuat din cauză că gura de aerisire la ultimul etaj al blocului este blocată.

Fumul care a inundat casa scării provine de la un incendiu izbucnit la un panou electric şi la un aparat aflat sub tensiune. Incendiul a fost lichidat. Nu se cunoaşte doecamdată cauza izbucnirii focului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.