Aproximativ 30 de persoane, locatari ai unui bloc din municipiul Piteşti, au fost evacuate, duminică după-amiază, din apartamente, după ce casa scării s-a umplut cu fum. Pompierii au intervenit pentru a identifica sursa fumului, stabilind că la subsol ardea mocnit gunoi menajer, în special plastic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, la un bloc de locuinţe din cartierul Prundu, unde pe una dintre scări a apărut fum în zonele comune, dar şi în unele locuinţe. 
 
Aproximativ 30 de locatari au fost evacuaţi din apartamentele lor.
 
Echipele de intervenţie au făcut verificări pentru a stabili sursa fumului, stabilind că acesta provenea de la subsol, unde ardea mocnit gunoi menajer (preponderent material combustibil din plastic).

Spaţiile au fost aerisite, iar locatarii se pot întoarce în locuinţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.