Mai mulţi locatari ai unui bloc din municipiul Giurgiu au fost nevoiţi să îşi părăsească apartamentele, miercuri seară, din cauza unui incendiu cu degajare mare de fum care a izbucnit la o garsonieră amplasată la ultimul etaj al imobilului. Un bărbat care a încercat să se salveze ieşind pe acoperiş a fost recuperat de către pompieri cu autoscara, iar o femeie s-a intoxicat cu fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul, cauzat de un scurtcircuit, a izbucnit, miercuri seară, într-o garsonieră situată la etajul al patrulea al unui bloc situat pe şoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu. 

Mai multe echipaje de intervenţie au fost trimise la faţa locului. Din cauza degajării mari de fum, nouă dintre locatarii imobilului s-au autoevacuat.  

„Un bărbat, în vârstă de 53 ani, a fost salvat de pompieri cu ajutorul autospecialei pentru intervenţie la înălţime. Acesta a urcat pe bloc încercând să deschidă trapa de acces către acoperiş şi nu a mai putut coborî din cauza fumului dens. O femeie, în vârstă de 55 de ani, care locuia tot la etajul al patrulea, a reuşit să coboare, însă a fost intoxicată cu fum. Aceasta a primit îngrijiri medicale, la faţa locului, din partea echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, au transmis oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.  

Proprietarii garsonierei nu erau acasă în momentul în care a izbucnit incendiul. Salvatorii care au stins flăcările au găsit în garsonieră  cele două pisici pe care aceştia le aveau şi care nu au mai putut fi salvate.  

Garsoniera a fost afectată în proporţie de aproximativ 80%, flăcările distrugând mobilier, materiale textile, documente de identitate şi aparate electrocasnice. De asemenea, s-au deteriorat tavanele de la locuinţa vecinilor de la etajul al treilea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.