Mai mulţi locatari ai unui bloc din municipiul Craiova au fost evacuaţi preventiv, duminică, după ce în imobil a apărut fum dens. Incendiul, izbucnit în bucătăria unui apartament, a fost lichidat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu, într-un apartament la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe de pe strada Anul 1848 din Craiova. 
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta în bucătărie cu degajare de fum la aragaz, mase plastice şi mobilier, cu posibilitate de propagare la restul locuinţei.
Având în vedere situaţia, salvatorii au evacuat şase locatari din apartamentele învecinate, în timp ce proprietarul apartamentului s-a autoevacuat.
În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.,
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.