Mai multe persoane au fost evacuate, vineri după-amiază, de pe o stradă din municipiul Piteşti, iar zona a fost închisă circulaţiei după ce un autoturism a avariat o conductă de alimentare cu gaze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc pe strada George Coşbuc din Piteşti. Un autoturism a avariat o conductă de alimentare cu gaz, în zonă existând emanări de gaze. Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi o autospecială CBRN – chimic, biologic, radiologic şi nuclear.
 
”La faţa locului, s-a oprit traficul pe stradă, a fost balizată zona şi au fost evacuate patru persoane dintr-un autoturism şi clădirile din imediata apropiere. Nu au fost victime”, informează ISU Argeş.
 
La locul incidentului au fost chemate şi echipe ale distribuitorului de gaze, iar la ora transmiterii acestei ştiri scurgerile de gaz au fost oprite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.