Jandarmii de la Inspectoratul ”Decebal” din Hunedoara au fost felicitaţi de către ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, după ce au intervenit pentru repararea cauciucului de la maşina care îl transporta la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de miercuri al Inspectoratului de Jandarmi ”Decebal” din Hunedoara, jandarmii au venit în sprijinul ambasadorului SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

”Americanii au o vorbă: Your problems are my problems! (Problemele tale sunt problemele mele). Câţi dintre noi nu au auzit această replică celebră în filmele lor? Jandarmii hunedoreni au pus în aplicare celebrul dicton, atunci când şi-au oferit ajutorul pentru a repara pana suferită de maşina Excelenţei Sale Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, pe timpul vizitei desfăşurate la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia”, se arată în comunicat.

Ambasadorul le-a mulţumit personal jandarmilor hunedoreni pentru ajutorul acordat.

Săptămâna trecută, pe site-ul oficial al Ambasadei SUA la Bucureşti a fost postat un mesaj video de promovare a sitului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, în care se spune că misterul care înconjoară Sarmizegetusa şi creativitatea dacilor sunt impresionante.

"Dacă nu aţi ajuns încă aici, vă încurajez să veniţi", spunea ambasadorul Hans Klemm după câteva ore petrecute recent la situl fostei capitale dacice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.