Un bărbat a jefuit o casă de pariuri din Timişoara, ameninţând vânzătoarea cu un cuţit. Femeia i-a dat acestuia o mie de lei, banii încasaţi joi. Bărbatul a fost identificat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 18:42 - A fost identificat autorul jafului de la o casă de pariuri din Timişoara

Potrivit poliţiştilor, bărbatul care a jefuit o casă de pariuri din Timişoara are 22 de ani, este din satul Plugari, judeţul Iaşi şi a fost identificat de poliţişti într-un casino, în apropiere de zona în care a comis fapta.

Bărbatul a fost condus la audieri, la sediul IPJ Timis şi va fi cercetat pentru tâlhărie.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, joi, un bărbat a intrat într-o casă de pariuri şi a jefuit-o. Iniţial s-a prefăcut că scrie un bilet, a aşteptat să plece toţi clienţii, apoi s-a năpustit cu un cuţit asupra vânzătoarei.

Speriată, femeia i-a dat toţi banii pe care îi încasase pe parcursul zilei. În total, bărbatul a plecat cu o mie de lei.

Poliţiştii analizează acum imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi din incinta casei de pariuri şi au pornit în căutarea lui.

Bărbatul suspectat are 1,60 -1,65 metri înălţime, este slăbuţ, purta o bluză cu print de armată, pantaloni şi şapcă negre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.