ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că acţionează pentru a extrage o mare cantitate de apă acumulată într-un pasaj de Şoseaua Bucureşti - Târgovişte şi că în cursul dimineaţii de miercuri a avut 11 intervenţii pentru ascoata apa din subsoluri sau pentru îndepărtarea acesteia de pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Începând cu ora 06:00 până în prezent, ISU B-IF a fost solicitat în 11 situaţii - 5 în Bucureşti şi 6 în Ilfov - pentru extragerea apei acumulate în subsolul locuinţelor sau pe carosabil. 
”O situaţie dificilă este înregistrată în prezent, în Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, unde intervenim cu o motopompă pentru extragerea unei mari cantităţi de apă acumulată în pasajul rutier”, precizează ISU.

         Întreaga ţară se află de marţi de la ora 10:00 până joi la aceeaşi oră  sub o avertizare cod galben fiind anunţate instabilitate atmosferică accentuată, ce se manifestă prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă anunţate depăşesc 25...30 l/mp şi pe arii restrânse 40...60 l/mp.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.