Poliţiştii din Ilfov anunţă că, în cazul şoferului de 59 de ani care a provocat accidentul de la Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia, buletinul de analiză toxicologică emis de Institutul de Medicină Legală a fost negativ pentru consumul de substanţe psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cazul privind accidentul rutier din data de 2 septembrie a.c., produs pe strada Unirii, din localitatea Popeşti Leordeni, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altei victime, facem precizarea că, în urma recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a consumului de alcool şi substanţe psihoactive, precizăm faptul că Buletinul de Analiză Toxicologică, emis de Institutul de Medicină Legală «Mina Minovici» Bucureşti, a indicat o valoare pozitivă la consumul de alcool şi o valoare negativă la consumul de substanţe psihoactive”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.
 
O femeie a murit şi o alta fost rănită sâmbătă, în urma unui accident provocat în Popeşti-Leordeni de un şofer beat. De asemenea, cinci maşini parcate au fost avariate. Bărbatul, care are 59 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică după amiază, magistraţii Judecătoriei Cornetu au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 
”La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popeşti Leordeni, un autoturism a lovit o femeie şi 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani”, anunţă IPJ Ilfov.
 
Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două spitale însă ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat.
 
Poliţiştii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. Astfel, bărbatul de 59 de ani a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.
 
”Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire, de mai multe persoane, pe fondul accidentului rutier”, afirmau poliţiştii.
 
Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.