Salvamontiştii din Buşteni intervin, sâmbătă, pentru salvarea unei femei care a căzut în masivul Bucegi şi s-a rănit grav, iar cel care o însoţea a rămas blocat în altă zonă. De asemenea, o altă echipă intervine pentru recuperarea a doi turişti epuizaţi fizic care nu mai pot înainta în Jepii Mici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a anunţat, sâmbătă, că o echipă intervine pentru salvarea unei femei care a căzut într-o vale montană în Masivul Bucegi şi, din primele informaţii, s-a rănit grav. Accidentul a avut loc în zona denumită Colţii Morarului, iar cel care o însoţea pe turistă a rămas la rândul său blocat în altă zonă şi nu poate ajunge la ea. În paralel, o altă echipă intervine în Jepii Mici - unul dintre cele mai frecventate trasee turistice - unde doi turişti nu se mai pot deplasa din cauza epuizării fizice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.