Echipe de salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş împreună cu voluntari de la serviciul pentru situaţii de urgenţă din localitatea Budeasa au intervenit, duminică, după amiază, pentru recuperarea unei vaci care a căzut într-un canal. animalul a fost legat cu chingi şi scos de acolo cu un boldo-excavator, fiind predat proprietarului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform pompierilor argeşeni, animalul a căzut într-un canal din incinta unei foste fabrici de cărămidă din localitatea Budeasa Mică. La faţa locului au venit în ajutorul pompierilor de la ISU Argeş şi voluntarii de la Serviciul pentru situaţii de urgenţă al localităţii Budeasa. Animalul a fost legat cu chingi şi scos din canalul îngust cu un buldo-excavator.
Canalul avea diametrul de aproximativ un metru şi era şi plin cu apă, astfel că pompierii au încercat să ţină vaca cu capul la suprafaţă, pentru a nu se îneca.
După salvarea animalului, canalul a fost umplut cu pământ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.