Şase elevi de la o şcoală din localitatea prahoveană Sălciile au nevoie de îngrijiri medciale, vineri, după ce li s-a făcut rău în timpul cursurilor, autorităţile suspectând că aceştia s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, echipaje SMURD intervin, la această oră, la o şcoală din comuna Sălciile, acolo unde mai multor elevi cu vârste cuprinse între 10 şi 11 ani li s-a făcut rău în timpul orei. Când au ajuns la faţa locului, paramedicii au constatat că şase dintre cei 19 elevi aflaţi în sala de clasă au greţuri şi vărsături.

Reprezentantul ISU a spus că în clasa în care învaţă există atât o sobă care funcţionează cu lemn, cât şi calorifere. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La ora transmiterii acestei ştiri, copiii primesc îngrijiri medicale la şcoală, iar ceilalţi sunt evaluaţi medical. La faţa locului a fost trimisă şi o autospecială pentru transport victime multiple. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.