Echipaje de pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin, duminică după amiază, în localitatea Baloteşti, în zona centrului de agrement Therme, unde o hală în care sunt depozitate materiale de construcţie şi mase plastice a fost cuprinsă de un incendiu. Primele date arată că nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Intervenţia are loc în zona centrului de agrement Therme, amplasat în Baloteşti, în apropierea drumului naţional 1 Bucureşti – Ploieşti. 
 
Conform datelor furnizate de ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 500-600 de metri pătraţi, într-o hală în care sunt depozitate materiale de construcţie şi mase plastice, iar la ora transmiterii acestei ştiri există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanţă de aproximativ 6 metri. La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o scară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD şi se lucrează pentru lichidarea incendiului, acesta fiind localizat.
 
Primele date arată că nu sunt raportate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.