Jandarmii de la Palatul de Justiţie din Baia Mare au intervenit după ce un bărbat şi-a dat foc pe scările instituţiei, ei reuşind să stingă flăcările cu propriile mâini, fără ca bărbatul să sufere arsuri. Întrucât el vorbea incoerent şi mirosea a alcool, a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit Jandarmeriei Române, o persoană a anunţat jandarmii aflaţi în serviciu de pază la Palatul de Justiţie din Baia Mare că un bărbat şi-a dat foc chiar pe scările instituţiei.
 
”Când au ieşit pe scări, jandarmii l-au observat pe bărbatul care, cu puţin timp înainte, le ceruse permisiunea să meargă la arhiva instituţiei. Întrucât programul se terminase, jandarmii l-au sfătuit să vină în altă zi. Jandarmii au reuşit să stingă în scurt timp focul, cu propriile mâini, hainele bărbatului cuprinse de foc. Întrucât persoana era incoerentă în vorbire şi emana un puternic miros de alcool, jandarmii au solicitat sprijin medical prin serviciul de urgenţă 112”, a transmis, joi, Jandarmeria Română.
 
Echipajul medical ajuns acolo a evaluat starea de sănătate a bărbatului, după care acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.
 
Potrivit sursei citate, bărbatul nu a suferit arsuri în urma incidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.