Poliţiştii prahoveni propun arestarea preventivă a fiului unuia dintre capii lumii interlope din Ploieşti care, aflat sub control judiciar pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul rutier, a fost prins în repetate rânduri conducând, deşi are permisul de conducere suspendat. Membrii familiei din care bărbatul face parte au adunat, de-a lungul timpului, peste o sută de dosare penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii prahoveni au făcut, vineri, două percheziţii la locuinţa lui Zamfir Sandu, cunoscut în lumea interlopă din Prahova drept „Austrianu” şi a fiului acestuia, Lorenţ Curcă, vizat fiind de data aceasta fiul interlopului. 
Este a doua oară în mai puţin de două săptămâni când mascaţii descind la vilele familiei de interlopi. Poliţiştii au constatat că Lorenţ Curcă, în vârstă de 36 de ani, care a fost pus sub control judiciar în data de 19 ianuarie pentru infracţiuni la regimul rutier, a continuat să conducă, deşi are permisul suspendat, surse judiciare declarând că poliţiştii propun arestarea preventivă a interlopului. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„Din cercetări a reieşit că, bărbatul în cauză deşi se afla sub măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, în perioada 21-25 ianuarie a.c. ar fi comis o altă infracţiune cu patru acte materiale de conducere a unui autovehicul cu permisul suspendat. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat mai multe mijloace materiale de probă. Bărbatul în vârstă de 36 de ani va fi prezentat în cursul zilei de astăzi, unităţii de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive”, au transmis oficiali au IPJ Prahova.
Tatăl lui Curcă, Zamfir Sandu, se află şi el sub control judiciar într-un dosar de înşelăciune. De-a lungul timpului pe numele lui Sandu şi ale membrilor familiei acestuia poliţiştii şi procurorii au deschis peste o sută de dosare penale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.