Telecabinele, telegondola şi telescaunul Ruia din staţiunea Poiana Braşov sunt oprite, sâmbătă, din cauza rafalelor de vânt, anunţă oficialii Primăriei Braşov. Turiştii aflaţi la munte în zona Braşovului pot folosi doar teleschiurile de pe pârtiile pentru începători Bradul şi Stadion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Instalaţiile de transport pe cablu spre partea superioară a masivului Postăvaru nu funcţionează, sâmbătă, din cauza rafalelor de vânt.
Astfel, au fost oprite cele două telecabine şi telegondola, precum. şi telescaunul Ruia. 
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov, singurele instalaţii care au putut fi puse în funcţiune sunt cele două teleschiuri de pe pârtiile pentru începători Bradul şi Stadion.
Mii de turişti petrec sărbătorile la munte, iar mulţi dintre aceştia au ajuns deja în staţiuni.
Spre deosebire de alţi ani, când de Crăciun nu era zăpadă, la Poiana Braşov pârtiile au fost deschise încă din 30 noiembrie, în partea superioară a masivului şi s-a produs în mai multe rânduri zăpadă artificială.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.