Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş a dispus deschiderea unei anchete în cadrul căreia să se facă verificri cu privire la împrejurările în care un elev al Şcolii gimnaziale din comune Merişani a ajuns la spital, miercuri, după ce o bucată de fier beton i-a străpuns piciorul în timp ce se juca în curtea unităţii de învăţămât. Primele date arată că elevii erau supravegheaţi, iar bucata de fier era îngropată în pământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectorii şcolari verifică circumstanţele în care s-a produs incidentul în urma căruia un elev de 10 ani de la şcoala din comuna argeşeană Merişani a ajuns la spital, miercuri după ce o bucată de fier beton i-a intrat în picior.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Dumitru Tudosoiu, a declarat pentru News.ro că în urma discuţiilor cu conducerea unităţii de învăţământ a aflat că elevii erau supravegheaţi în pauză şi că profesorul supraveghetor a sunat la 112.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Potrivit şefului ISJ Argeş, copilul a călcat înrtr-o buctaă de fier îngropată în pământ, de la un fost gard, şi care nu se vedea. Fierul a străpuns piciorul copilului în condiţiile în care, în urma ploilor din ultima perioadă, pământul s-a înmuiat, iar băiatul care a călcat acolo nu a văzut bucata de metal.

Copilul a fost operat, iar starea acestuia este stabilă în urma intervenţiei chirurgicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.