O îngrijitoare de la o grădiniţă din Cugir a fost lovită cu pumnul în faţă de către mama unui copil, femeia care fiind nemulţumită că îngrijitoarea i-a cerut fiicei ei să nu fie obraznică. Angajata unităţii de învăţământ a depus plângere la Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 17 aprilie, iar în după amiaza aceleiaşi zile îngrijitoarea a mers şi a depus plângere la Poliţie.

”La data de 17 aprilie 2024, în jurul orei 15.15, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla, la serviciu, în incinta unei unităţi de învăţământ preşcolar din Cugir. Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08,30, pe fondul unor discuţii avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca şi îngrijitoare la unitatea de învăţământ preşcolar, ar fi fost lovită, cu pumnul, în faţă”, informează, joi, oficialii Poliţiei Judeţene Alba.

Ziarul Unirea notează că femeia este îngrijitoare, iar mama care a agresat-o i-a reproşat faptul că i-a cerut fiicei ei să nu fie obraznică. Femeia şi-a pierdut cumpătul în momentul în care angajata unităţii de învăţământ a rămas calmă şi nu a ripostat, acela fiind momentul în care a lovit-o.

Îngrijitoarea a scos certificat medico-legal.

Dosarul deschis de poliţişti vizează infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.