Traficul feroviar este blocat sâmbătă, între Sibiu şi Braşov, după ce locomotiva unui tren de călători a deraiat de prima osie în staţia Sălişte, anunţă Centrul Infotrafic, precizând că nu s-au înregistrat victime. Tot sâmbătă dimineaţă, pe aceeaşi magistrală feroviară, dar în judeţul Braşov, traficul a fost blocat după ce un alt tren a lovit un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În judeţul Sibiu, pe M200 Braşov- Sibiu, la km. CF 33+200  de metri (staţia Sălişte), trenul I.R. 74 -  Budapesta – Braşov (32 de pasageri), a deraiat de prima osie în sensul de mers”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma evenimetului nu au fost victime.Traficul feroviar este blocat.

”A fost îndrumată locomotivă de ajutor, din staţia  Sibiu, trenul urmând să fie reînscris în circulaţie în maximum 15 minute, pe ruta deviată Sibiu-Copsa Mica-Alba Iulia-Vinţu de Jos”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Anterior, tot Centrul INFOTRAFIC informa că, în judeţul Braşov, pe M200 Braşov- Sibiu, la km. CF 18+900 de metri, în staţia Dumbrăviţa, trenul I.R. 473 Bucureşti – Budapesta a surprins şi accidentat în linie curentă un autoturism, traficul feroviar fiind întrerupt.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.