Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Henri Coandă Bucureşti au depistat, în zona de tranzit internaţional, cinci cetăţeni indieni care au prezentat pentru control paşapoarte şi permise de şedere irlandeze, false, pentru a se îmbarca într-o cursă în direcţia Frankfurt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 21.06.2022, în jurul orelor 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă Bucureşti, poliţiştii de frontieră au efectuat în baza analizei de risc verificări în zona de tranzit internaţional, în urma cărora au fost identificaţi cinci cetăţeni indieni care au sosit din direcţia Dubai şi urmau să se îmbarce la o cursă în direcţia Frankfurt”, anunţă joi Poliţia de Frontieră.

La controlul documentelor, în zona de tranzit, cele cinci persoane au prezentat paşapoartele naţionale autentice însoţite de permise de şedere irlandeze necesare pentru a călători în vestul Europei.

În baza analizei de risc, au fost verificate paşapoartele şi permisele de şedere în cauză, descoperind astfel că permisele de şedere sunt false şi că în paşapoarte sunt aplicate şi cinci ştampile aparţinând autorităţilor din Irlanda, de asemenea false.

Celor cinci le-a fost întreruptă călătoria către Frankfurt, fiind returnaţi în Dubai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.