Un avion cargo al cărui echipaj din Belarus efectua, luni seară, operaţiuni de parcare pe Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia”, din Timişoara, a lovit cu aripa doi stâlpi de iluminat. Pilotul şi copilotul urmează să fie testaţi cu aparaul alcooltest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din cadrul Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, pilotul unui avion de marfă AN26 care pilota o aeronavă goală şi care a vrut să execute operaţiuni de parcare în zona cargo a aeroportului, a lovit cu una dintre aripi doi stâlpi de iluminat.

Sursa citată a arătat că, cel mai probabil, pilotul şi copilotul, din Belarus, nu au respectat indicaţiile maşinii de dirijare a aeroportului, astfel că avionul a ieşit în afara culoarului său de mers către locul de staţionare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Poliţiştii de frontieră din Aeroportul Internaţional Timişoara i-au reţinut pe cei doi piloţi şi urmează ca aceştia să fie testaţi cu alcooltestul şi mai apoi cercetaţi de Centrul pentru Investigaţii Aeronautice.

În cursul zilei de marţi, urmează să sosească la Timişoara o echipă de la Bucureşti, pentru cercetări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.