Pompierii au fost chemaţi, în noaptea de joi spre vineri, la Clinica de Psihiatrie a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, după ce un pacient a dat foc unor hârtii, într-o noptieră. Trei pacienţi au fost mutaţi din acel salon, iar un cadru medical care acuza dureri la un picior după ce a alunecat a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul nopţii trecute, am fost anunţaţi prin 112 că se simte miros de fum pe hol la Clinica de Psihiatrie, a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, de pe strada Victor Babeş din municipiul Cluj-Napoca. Au fost dislocate la faţa locului două autospeciale de stins incendii şi un echipaj SMURD, unde au constatat că a fost vorba despre câteva hârtii aprinse într-o noptieră de unul dintre pacienţi şi care au fost stinse de către personalul medical până la sosirea pompierilor”, a transmis, vineri dimineaţă, ISU Cluj.
 
Trei pacienţi din acel salon au fost mutaţi în altă încăpere, dar nu s-a impus evacuarea/relocarea altor pacienţi.
 
În urma incidentului, a fost deteriorată noptiera de unde s-a dat foc.
 
”Un membru al personalului medical, care acuza dureri la un picior, după ce a alunecat, a primit asistenţă de la echipajul SMURD şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajele s-au retras la subunitate fără a fi necesară intervenţia acestora”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.