Un incident în care a fost implicată o maşină de Poliţie a avut loc, luni, în oraşul Bolintin Vale, după ce un copil de cinci ani, nesupravegheat, a ieşit în fugă dintr-o curte şi s-a lovit de autospeciala aflată în mişcare. Poliţia Giurgiu a anunţat că el nu a fost rănit, fiind chemată totuşi o ambulanţă pentru a-i face investigaţii. Poliţistul aflat la volan era în timpul serviciului şi punea în executare un mandat de aducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Luni, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, în timp ce un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din oraşul Bolintin Vale, un minor de 5 ani nesupravegheat, a ieşit în fugă din curtea imobilului şi s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate", a anunţat Poliţia Judeţeană Giurgiu.

Acolo s-a deplasat o echipă operativă în vedere efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet.

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conform sursei citate, poliţistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 şi desfăşura activităţi pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.