Incendiul care a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o fabrică situată la aproximativ 16 kilometri de Timişoara, a fost stins duminică dimineaţă după o intervenţie de aproximativ 5 ore. Pompierii au mai rămas în zonă pentru a se asigura că nu mai sunt focare ascunse. O anchetă urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul izbucnit la fabrica Frigoglass de lângă Timişoara a fost stins duminică dimineaţă în jurul orei 5.00. Forţele de intervenţie au mai rămas la locul incendiului pentru a se asigura că nu mai sunt focare ascunse.
 
 
Fabrica a ars în totalitate, fiind afectaţi aproximativ 10.000 de metri pătraţi, urmând să fie făcută şi o evaluare a pagubelor. De asemenea, o anchetă va stabili de la ce a pornit focul.
 
Pentru stingerea incendiului, de la ISU Timiş au intervenit 37 de pompieri cu 12 autospeciale de stingere şi o ambulanta SMURD. 
 
În sprijinul pompierilor timişeni au fost dislocate forte şi mijloace de intervenţie de la ISU Arad,  ISU Caraş-Severin, ISU Hunedoara şi ISU Alba Iulia.  De asemenea, au mai participat două autospeciale de stingere de la SVSU Parţa şi SVSU Şag. 
 
În timpul intervenţiei, pentru limitarea pericolului la locul intervenţiei, pompierii au scos în afara zonei afectate rezervoare cu substanţe periculoase.
 
Compania Frigoglass produce frigidere comerciale pentru marile branduri de băuturi. La această fabrică sunt angajate aproximativ 500 de persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.