Incendiul izbucnit, joi dimineaţă, într-o magazie din Portul Constanţa, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor, a fost stins, pompierii anunţând că au scos din clădire două butelii cu GPL şi că acoperişul a ars pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au anunţat că incendiul izbucnit joi dimineaţă la o magazie din Portul Constanţa a fost stins după o intervenţie de aproximativ o oră.

Potrivit pompierilor, a ars o suprafaţă de 30 de metri pătraţi din acoperişul clădirii, din interior fiind scoase două butelii cu GPL.

Deocamdată, pompierii nu au stabilit ce a provocat incendiul şi nici cine este proprietarul magaziei care a luat foc.

Potrivit reprezentanţilor reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, la un incendiu izbucnit la o magazie din Portul Constanţa, la faţa locului deplasându-se două autospeciale de la detaşamentul din port.

Un bărbat a fost rănit uşor în incendiu, suferind arsuri pe faţă şi mâini şi a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.