Incendiul izbucnit, duminică după-amiază, în Munţii Semenic, judeţul Caraş-Severin, se manifestă la o altitudine de 800-900 de metri şi a fost localizat, însă intervenţia elicopterului MAI nu a mai fost posibilă din cauza lăsării întunericului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, incendiul izbucnit în Munţii Semenic a fost localizat şi se lucrează în continuare pentru lichidarea acestuia.

"Incendiul se manifestă la litieră, în pădure de gorun, fag şi pin, având un front de aproximativ doi kilometri", transmite ISU Caraş-Severin.

Elicopterul MAI cu dispozitiv bambi bucket nu a mai putut interveni, deşi a făcut deplasarea la Caransebeş, din cauza lăsării întunericului.

"Având în vedere lăsarea întunericului, elicopterul nu va efectua astăzi (duminică - n.r.) misiuni de aruncare a apei, dar rămâne în zonă şi va interveni pe parcursul zilei de mâine, dacă va fi cazul, în funcţie de condiţiile meteo”, mai transmite ISU Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă la o altitudine de 800-900 de metri.

Un incendiu de pădure a izbucnit, duminică, în Munţii Semenic, 30 de oameni fiind pregătiţi să intervină. A fost solicitat şi un elicopter cu dispozitiv bambi bucket, pentru transportat apa peste munte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.