Incendiul izbucnit în Munţii Semenic a fost lichidat, iar pompierii vor rămâne la sol, la locul incendiului, până la lăsarea întunericului, pentru supravegherea zonei. Elicopterul a efectuat 15 aruncări cu apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin, incendiul din Munţii Semenic a fost lichidat luni după-amiază.

”Incendiul din Munţii Semenic a fost lichidat. Elicopterul a efectuat 15 aruncări cu apă. Forţele de intervenţie de la sol rămân la faţa locului, cel puţin până la lăsarea întunericului, pentru supravegherea zonei”, transmite ISU Caraş- Severin.

Un incendiu a izbucnit duminică în Munţii Semenic, pe o suprafaţă de zece hectare de pădure. 30 de pompieri militari, 15 angajaţi ai Ocolului Silvic şi un elicopter MAI au intervenit pentru stingerea focului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.