Incendiul izbucnit marţi seară la o fabrică de produse alimentare din Topoloveni, judeţul Argeş, a fost lichidat în urma unei acţiuni care a durat 20 de ore şi la care au participat 50 de pompieri. Cauza izbucnirii focului nu a fost stabilită încă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii argeşeni au stins, miercuri după amiază, incendiul care a cuprins două hale de producţie din cadrul unui complex în care se fabrică produse alimentare la Topoloveni, Argeş.

Acţiunea a durat aproximativ 20 de ore, iar la stingerea focului au participat 50 de pompieri, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, cauza izbucnirii focului nu a fost stabilită şi nici valoarea pagubelor.

O comisie specială va stabili cauza şi la cât se ridică pierderile.

Primele date primite de pompieri imediat după izbucnirea focului arătau că o friteuză industrială plină cu ulei s-a aprins.

În timpul acţiunii un pompier a fost rănit, el suferind arsuri de gradele unu şi doi la un picior după ce a călcat într-un recipient cu ulei încins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.