Pompierii din Timişoara au stabilit că incendiul de la sala de sport a fost provocat intenţionat

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului, folosirea intenţionată a sursei de aprindere", a transmis ISU Timiş.

Şi reprezentanţii sălii de sport au transmis sâmbătă un punct de vedere în care spun

că focul a fost pornit intenţionat.

"În această după-amiază, sala Smartfit de pe bulevardul Cetăţii din Timişoara a fost incendiată, cel mai probabil la comanda unei persoane care a vrut să discrediteze afacerea. Nu au existat victime, nu s-a creat panică, asigurăm clienţii şi publicul
larg că în cadrul Smartfit sunt respectate toate normele de siguranţă, evenimentul nefericit de astăzi venind ca o confirmare a capacităţii Smartfit de gestionare a oricărei probleme. Am pus la dispoziţia organelor legii informaţiile necesare identificării persoanei care a incendiat intenţionat sala, din primele verificări se află în atenţia poliţiei un suspect cu antecedente penale", au transmis reprezentanţii sălii de sport.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la sauna unei săli de sport din Timişoara. Imediat
după ce a izbucnit incendiul, 32 de persoane au fost evacuate, însă nimeni nu a fost
rănit şi nu a necesitat îngrijiri medicale.

Incendiul nu s-a extins şi la alte compartimente ale sălii, fiind afectată doar sauna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.